I'm a Puzzle!


   I'm a Puzzle uygulaması sayesinde fotoğraflarınızı eğlenceli bir puzzle haline getirebilirsiniz.
https://im-a-puzzle.com/ adresine girin select picture kısmından puzzle'a dönüştürmek istediğiniz resmi seçin. Game mode oyun modunu seçin. En alt kısımda ise oyun zorluğunu ayarlayın. Start kısmından oyunu başlatabilir ya da share kısmından hazırladığınız puzzle'ı paylaşabilirsiniz.


   
  Oyun kısmında en üstte Preview kısmından fotoğrafın orijinal halini görebilirsiniz. Arrange kısmından birleştirmediğiniz parçaları yukarı alabilirsiniz. Themes bölümünden arka plan rengini değiştirebilir, solve kısmından ise bulmacanızı çözdürebilirsiniz. Ayrıca haftalık puan sıralaması da var.



     I'm a Puzzle uygulaması kullanımının kolay olması, basit arayüzünün olması, üye olmadan da puzzle hazırlanabilmesi, ücretsiz olması ve içeriğinin zengin olması açısından güzel bir uygulama. Fakat dil desteğinin bulunmaması, bazı oyun modlarının çalışmasında sorunların olması da dezavantajları.

    I'm a Puzzle web 2.0 aracını kullanırken hazırladığınız bulmacayı hangi yaş grubuna göre hazırladıysanız zorluğunu ona göre ayarlamanız lazım. Ayrıca eğer Facebook ya da google hesabınızla giriş yaparsanız hazırladığınız ve çözdüğünüz bulmacaları profilinizden görebilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ToonyTool

Crosswordlabs

Bubbl.us