Fling The Teacher!


Fling The Teacher ile öğrencilere eğlenceli bir test oluşturun. İlk öncelikle 
Açılan pencerede ilk kısımda hazırladığımız sınavın adını giriyoruz. İkinci kısıma ise soruları yazıyoruz. Soruları yazarken (SORU) *(Doğru cevap)*(Yanlış cevap)*(Yanlış cevap)*(Yanlış cevap) şeklinde yazıyoruz. İlk soruyu yazdıktan sonra bir alt satıra gelip aynı şekilde ikinci soruyu yazıyoruz. Bu şekilde 15 tane soru yazıp "Create Game" diyoruz.



Daha sonra şifre oluşturuyoruz. Şifreyi oluşturduktan sonra bize yaptığımız oyunun linkini veriyor. Benim yaptığım oyuna buradan ulaşabiliriz. Şifresi "caglarkont". 


Kuşun altından "Replace face" kısmına tıklayarak kuşun üstüne resim ekleyebilirsiniz. Sağ  alt köşede bulunan "Set as class test"e tıklayıp öğrencilerinizi teste davet edebilirsiniz. Benim testime katılmak için buraya tıklayınız. Google hesabınızdan giriş yapıp oyuna katılabilirsiniz. Eğer soruların tamamına doğru cevaplarsanız sınavın sonunda oyun açılıyor.

Fling The Teacher uygulamasının ücretsiz olması, ilginç ve eğlenceli olması gibi avantajları var. Fakat arayüzünün karışık olması, dil desteğinin bulunmaması gibi dezavantajlara sahip.

Fling The Teacher uygulamasını kullanırken özellikle soru yazarken çok dikkatli olmalısınız. Çünkü soru hazırlama sistemi biraz karışık dikkatli yazmanızı öneririm.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ToonyTool

Crosswordlabs

Bubbl.us