Kayıtlar

Şubat, 2020 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Remind

Resim
  Remind uygulaması sayesinde sınıf oluşturabilir, öğrencilere ve velilere bu sayede bilgilendirme yapabilirsiniz. Ayrıca uygulanın içerisinde mesajlaşma, sınıfa toplu mesajlaş atma gibi özellikleri sayesinde daha kolay ve daha güzel iletişim kurabilirsiniz.

QuiverVision

Resim
QuiverVision     QuiverVision arttırılmış gerçeklik uygulaması olarak, eğitim alanında kullanılabilecek eğlenceli bir uygulamadır. Öğrencilerin çizdiği şeyler ve boyadığı renklere göre arttırılmış gerçekliğin değişmesi öğrencilerin daha fazla dikkatini çekiyor. Ayrıca içerisinde testler, sesler gibi hem ilginç hem de yararlı içerikler var.

Padlet!

Resim

Quizizz! Örnek Test

Resim
     Online Sınav ve Quiz Araçlarından Quizizz aracı kullanıcıların kendi ekranlarından soruları ve cevapları görebilmesi, sınav hazırlamanın kolay olması ve görsellik açısından diğer quiz araçlarından daha güzel olması yüzünden eğitimci arkadaşların en azından bakıp incelemesini  şiddetle tavsiye ederim. Giriş Sayfası : https://quizizz.com Benim Oluşturduğum Örnek Sınav : https://quizizz.com/admin/quiz/5e414273940900001bb6cc7c